plexi@plexi.cz
menu
×

Váš prohlížeč již bohužel není podporován

Oficiální podpora firmy Microsoft pro aplikaci Internet Explorer 11 (IE 11) byla ukončena v roce 2020.

Stáhněte si, prosím, některý z modernějších a bezpečnějších prohlížečů:

Fluktuace našich zaměstnanců je prakticky nulová

Kdo k nám nastoupí a osvědčí se, už u nás zůstane. To je pro řemeslo dobré, protože v zakázkové výrobě se dělník i manažer učí neustále a osvojuje si nové a nové znalosti a technologické postupy.

U nás je zkušený pracovník na dílně roven manažerovi výroby, protože ten s ním konzultuje technologické postupy, termín výroby a tím se spolupodílí na tvorbě cenových nabídek.

Skladové hospodářství

Evidence materiálu je začleněna do podnikového systému řízení výroby.

Software generuje štítky s čárovým kódem na celé desky i využitelné odřezky, určuje – s ohledem na úsporu místa – do kterého regálu má skladník uložit zbytek materiálu, navrhuje nejvhodnější zbytek při výrobě, pracovníkům v příjmu zakázek reportuje počet desek k dispozici na jejich zakázku.

Zároveň dokáže ke každému výrobku zpětně vyhledat, jaký byl na něj použit materiál, ale i dodavatele, číslo objednávky, datum dodání, atd… Toto je velmi důležité v systému řízení jakosti a předcházení chyb ve výrobě.

Drcené plexisklo

Při drcení plexi je nutné hlídat čistotu vstupního materiálu, jeho odstín a druh. Pečlivě třidíme plexisklo extrudované (XT) a lité (GS), pokud je drť určena k reextruzi plexiskla a k laboratorním účelům. Zákazník by proto měl upřesnit účel a využití drtě.

Drcení plexiskla je činnost náročná na čas a elektrickou energii. Pracovník musí všechny odřezky zbavit ochranných folií a postupně je vkládat do drtiče, aby jej nezahltil. Při spotřebě hlavního elektromotoru 10 kW/h je výtěžnost drtiče cca 4 kg/hod.

Ukázky

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otevírací doba provozovny

Po – Čt8:00 – 16:30
7:00 -15:30
So – Nezavřeno

Jinou dobu návštěvy lze domluvit.

Ceny materiálů

Litujeme, ale vzhledem k neustálému pohybu ceny plexiskla i jiných plastů (v závislosti na kurzu koruny) zde momentálně nejsme schopni vystavit ceník.

Naši obchodníci Vám aktuální cenu rádi sdělí telefonicky, či vytvoří cenovou nabídku a zašlou mailem na Vaši adresu.

Obecně platí, že čím je efektivnější skladba požadovaných přířezů do základního formátu tabule, tím je cena příznivější.

Jsme schopni a ochotni Vám vytvořit projektovou cenovou nabídku, či poskytnout množstevní slevu.

Používáme soubory cookies ke zlepšení uživatelského prostředí na těchto webových stránkách, pro analýzu provozu a personalizaci obsahu a reklamy.

přijmout všenastavitodmítnout